Justin Timberlake anunta noul album

Justin Timberlake anunta noul album, Asa cum speculam la final de 2017, Justin Timberlake a venit cu confirmarea ca va lansa un nou album in 2018. Noul sau material are deja un video de teasing in care putem asculta fragmente din piese si vedea cadre cu fiul sau si sotia sa, actrita Jessica Biel.

Nici nu va trebui sa asteptam mult pentru a asculta la ce a lucrat Justin Timberlake in cinci ani. Primul single apare chiar vineri, in timp ce materialul va fi lansat pe 2 februarie, tocmai la timp pentru Super Bowl. Evident, criticile au aparut repede pe internet odata cu lansarea videoclipului, Justin Timberlake fiind luat peste picior pentru look-ul inspirat fie din Brokeback Mountain, fie ca si-a gasit o noua inspiratie in muzica country.

Pentru noul sau album, Timberlake a intra in studio cu Pharrell, Max Martin si Timbaland, cel alaturi de care a lansat o multime de hituri la inceputul anilor 2000. Cel mai recent album al lui Justin a fost The 20/20 Experience, lansat in 2013 si care a dat piese precum Suit & Tie, Mirrors, Tunnel Vision sau TKO. Era de asteptat ca el sa vina cu ceva nou din moment ce a fost confirmat pentru Super Bowl, iar noul lui material se afla pe lista discurilor pe care abia asteptam sa le ascultam in 2018.
Ce ziceti, sunteti curiosi sa vedeti ce ne-a pregatit?

Comentarii