Kaira – Menage in trei feat. Keed (videoclip nou)

Kaira – Menage in trei feat. Keed (videoclip nou), Dupa feat-ul cu Delia la piesa Pe aripi de vant, Kaira a mai avut colaborari interesante, insa abia acum cantareta considera ca si-a gasit stilul muzical care o reprezinta. Astfel ea lanseaza o piesa trap cu Keed de la Satra BENZ – Menage in trei.

“Piesa asta am asteptat-o destul de mult timp. Am avut o perioada de pauza, dupa foarte multe colaborari, atat in comercial (Delia, Elena Gheorghe, Andreea Banica, Glance – Cinema etc) cat si in underground (Sisu, El Nino, Chimie etc). Aceste colaborari au fost foarte diferite ca stil muzical si asa mi-am dat seama ce stil as vrea sa abordez eu, ce ma reprezinta si ce nu, unde ma simt confortabil pe scena. In final am gasit, este trap! Asa a luat nastere noua mea piesa, "Mènage în trei". Numele e luat dintr-un articol de pe blogul meu (www.circulmeu.ro) unde am scris despre faptul ca cel mai tare menage este intre o femeie, iubitul ei si noaptea. Piesa a compus-o Alex Pelin, Andy Platon, Andrei Tostogan, Alex Tabacar si am colaborat cu casele de productie Epiq&Sprint Music. Este un feat cu Keed (de la Satra benz). Piesa fiind destul de atipica, e un pic altceva, am vrut pe ea si un feat cu cineva la fel de …"sarit de pe fix":)), lucru care se va vedea in clip. Clipul este filmat cu Criss Blaziny, care si el are o viziune mai speciala asupra lucrurilor si asa s-a format o echipa pentru acest proiect, mega fresh si cool. Voiam altceva, un lucru ce nu s-a mai facut in muzica romaneasca!”

Kaira a mai lansat si cateva cover-uri, am ascultat-o cu versiunea ei pentru 212 de la Azealia Banks si cu Gangsta. Anul trecut a aparut si pe piesa Elenei Gheorghe, Mirror, iar in urma cu doi ani lansa cu El Nino Te simt.
Ce ziceti de piesa ei?

Comentarii