Kelly Clarkson – The Meaning of Life (tracklist album)

Kelly Clarkson – The Meaning of Life (tracklist album), A lansat de curand primul single, iar acum Kelly Clarkson ne ofera si tracklistul urmatorului sau album de studio, The Meaning of Life. Odata cu acesta avem parte si de o varianta live, inregistrata alaturi de o mica orchestra, a piesei Move You, intr-un material vizual care sa ne faca curiosi sa ascultam si restul.

Va trebui sa asteptam, insa, pana pe 27 octombrie, cand va fi lansat oficial materialul la care a lucrat cu Jason Halbert, Jesse Shatkin si Greg Kurstin, castigatori ai premiului Grammhy precum si Mick Schultz, The Monarch si Nick Ruth, printre altii. Ca si cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, Clarkson a colaborat si cu legendarii membri Earth Wind & Fire pentru una dintre piesele albumului – "Whole Lotta Woman".

 
Kelly Clarkson – The Meaning of Life Tracklist
1. “A Minute (Intro)”
2. “Love So Soft”
3. “Heat”
4. “Meaning of Life”
5. “Move You”
6. “Whole Lotta Woman”
7. “Medicine”
8. “Cruel”
9. “Didn’t I”
10. “Would You Call That Love”
11. “I Don’t Think About You”
12. “Slow Dance”
13. “Don’t You Pretend”
14. “Go High”
Primul single lansat in mod oficial a fost Love So Soft, al carui videoclip il gasiti aici, iar Go High, ultima piesa de pe album se pare ca a fost influentata de un discurs al fostei Prime Doamne a Americii, Michelle Obama.
Kelly Clarkson se numara printre cei mai populari artisti ai acestei sau oricaror alte ere, cu peste 100 de single-uri #1 in Billboard si vanzari globale de peste 25 de milioane de albume si 36 de milioane de single-uri. Artista nascuta in Texas, a devenit faimoasa in 2002 in calitate de castigator a sezonului inaugural al American Idol. Cel de-al cincilea single al lui Clarkson, "A Moment Like This", a urmat si a ajuns repede #1 in Billboard "Hot 100", clasandu-se in cele din urma ca cel mai bine vandut single din Statele Unite. "Thankful", albumul de debut al lui Clarkson din 2003, a fost certificate de 2 ori cu platina.
Unul dintre cei mai onorati artisti din istoria muzicii, Clarkson a primit o serie de premii si nominalizari cu adevarat uimitoare, dintre care trei premii Grammy, dintre care doua pentru "Cel mai bun album vocal pop" – primul artist care a castigat de doua ori acest premiu. In plus, Clarkson a castigat 12 premii Billboard Music, patru premii americane de muzica, trei premii MTV Video Music, doua premii Academia de Country Music si un premiu Country Music Association.
Curiosi sa ascultati noul ei album?

Comentarii