Kylie Minogue anunta un nou album "Greatest Hits"

Kylie Minogue anunta un nou album "Greatest Hits", Pe 3 mai 2019, Kylie Minogue a lansat “New York City”, single-ul principal care anunta urmatorul album al artistei, “Step Back in Time: The Definitive Collection”.

Data lansarii este deja stabilita, asa ca, incepand din 28 iunie 2019, toti fanii Kylie Minogue vor putea achizitiona albumul ei de Greatest Hits. Materialul va fi disponibil pe vinil, caseta, CD si va putea fi descarcat si de pe internet.

“Step Back in Time: The Definitive Collection” va include atat hituri celebre cum ar fi “Tears On My Pillow”, “I Should Be So Lucky”, “Especially for You” sau “The Loco-Motion”, cat si piese mai noi, cum este recent lansatul “New York City”.

Colectia de hituri cuprinde 42 dintre cele mai semnificative cantece Kylie Minogue, inclusiv “Can’t Get You Out Of My Head”, single care a fost de 7 ori numarul 1 in Marea Britanie si alte 23 de cantece care, de-a lungul timpului, au ocupat primele 10 pozitii in topurile oficiale din intreaga lume.

Fanii indragitei artiste trebuie sa stie ca pe acest material nu se vor regasi cantece de pe albumele “Kylie Christmas”, “Kiss Me Once” sau “The Abbey Road Sessions”. 

Celebrul “Timebomb”, lansat in 2012 ca single de sine statator, va fi pentru prima data inclus intr-un album. In plus, acest material “Greatest Hits” va include si “Your Disco Needs You”, cel mai popular cantec al lui Kylie care nu a fost lansat niciodata ca single in Marea Britanie.

Iata care este “tracklistul” complet al albumului “Step Back In Time: The Definitive Collection”:

Can’t Get You Out Of My Head
Spinning Around
Love At First Sight
In Your Eyes
All The Lovers
I Believe In You
In My Arms
On A Night Like This
Your Disco Needs You
Please Stay
2 Hearts
Red Blooded Woman
The One
Come Into My World
Get Outta My Way
Kids (with Robbie Williams)
Stop Me From Falling
Step Back In Time
Better The Devil You Know
Hand On Your Heart
Wouldn’t Change A Thing
Especially For You (with Jason Donovan)
I Should Be So Lucky
The Loco-Motion
Give Me Just A Little More Time
Never Too Late
Got To Be Certain
Tears On My Pillow
Je Ne Sais Pas Pourquoi
What Kind Of Fool (Heard All That Before)
What Do I Have To Do?
Confide In Me
Put Yourself In My Place
Where The Wild Roses Grow (with Nick Cave & The Bad Seeds)
New York City (Bonus Track)