Lady Gaga, lider in iTunes dupa aparitia documentarului Netflix

Lady Gaga, lider in iTunes dupa aparitia documentarului Netflix, Zilele acestea cei de la Netflix au lansat cel mai nou documentar in care Lady Gaga e personajul principal. Lady Gaga:Five Foot Two o urmareste pe cantareata pe parcursul inregistrarilor Joanne si pana la momentul in care apare la Super Bowl, iar odata cu aparitia acestuia, vanzarile albumului au crescut exponential.

Documentarul ne-o aduce pe Lady Gaga dezgolita de tot ceea ce inseamna faima, e o privire in viata ei personala, nu numai in ceea ce priveste albumul Joanne, dar si in ceea ce priveste problemele de sanatate cu care se confrunta. Cum noul ei disc are o componenta foarte personala, fiind inspirata chiar de viata ei, regizorul ne duce adanc si in povestea lui Joanne si impactul disparitiei acesteia asupra intregii familii.

Astfel, dupa aparitia Five Foot Two, Joanne a sarit pe locul 8 in topul SUA iTunes, in timp ce Perfect Illusion, ale carui filmari sunt prezentate in film, a ajuns din nou pe prima pozitie in iTunes. Chiar daca Netflix nu a face disponibile numarul total de views, se pare ca a avut suficient impact incat sa schimbe felul in care arata topul. Intre timp, Lady Gaga a anuntat ca va face o pauza de la muzica pentru a se concentra pe alte proiecte, mai ales ca si-a anulat restul turneului european.
Voi ati vazut documentarul?

Comentarii