Lana Del Rey – Mariners Apartment Complex (videoclip nou)

Lana Del Rey – Mariners Apartment Complex (videoclip nou), Miercuri, 12 septembrie 2018, Lana Del Rey si-a lansat cel mai recent single si videoclip, “Mariners Apartment Complex”, produs de celebrul Jack Antonoff. De altfel, acesta este cel care va produce si viitorul album al Lanei, anuntat pentru 2019.

Surprizele nu se termina aici, intrucat joia viitoare, artista a anuntat lansarea celui de-al doilea single, “Venice Bitch”. Se pare ca ambele videoclipuri pastreaza stilul “dark&twisted” al artistei, avand in centru temele sale preferate, tristetea si dragostea. Atat “Mariners Apartment Complex”, cat si “Venice Bitch” sunt regizate de sora Lanei, Chuck Grant.

In ceea ce priveste albumul din 2019, asocierea cu Antonoff nu poate fi decat de bun augur. Dupa ce a castigat in 2017 titlul de “Producatorul Anului”, Antonoff a lucrat la unele dintre cele mai spectaculoase albume din ultimii ani, “Masseduction” pentru St. Vincent, “1989” si “Reputation” pentru Taylor Swift sau “Melodrama” pentru Lorde.

Pe langa lucrul la albumul sau, in iunie Lana a anuntat ca a compus chiar si un cantec pentru un nou documentar despre Elvis Presley, “The King”, productie regizata de Eugene Jarecki.

Recent, Lana a fost nevoita sa isi amane un concert deja programat la un festival din Tel Aviv, Israel, din cauza controverselor provocate de showul sau. Cum nu a reusit sa gaseasca nicio solutie de compromis, artista a anuntat ca planuieste sa revina atat in Israel, cat si in Palestina si sa isi trateze toti fanii in mod egal.

Pana atunci, vizionati mai jos noul videolip semnat de Lana Del Rey, “Mariners Apartment Complex”, si spuneti-ne ce prima impresie v-a lasat.
 

Comentarii