Live session retrospectiv Golan Symhonic la Arenele Romane

Live session retrospectiv Golan Symhonic la Arenele Romane, Golan a urcat pe contul oficial de Youtube un video retrospectiv al celui mai mare eveniment-concept din istoria trupei: Golan Symphonic de la Arenele Romane.

Filmarile surprind scena in toata amploarea ei, cei 60 de instrumentisti care au acompaniat pe parcusul unei ore si 30 de minute membrii trupei, dar si schimbul incredibil de energie generat atat de public, cat si de artisti.

Pentru Alex, Ernesto, Mihai, Florian si Iulian 2017 a fost un an care le-a depasit asteptarile, fiind cel mai productiv de pana acum, dar si anul in care si-au asumat cele mai multe riscuri. Trupa a lansat primul album de studio, fiind experimentul sonor care s-a dezvoltat de-a lungul anilor, a concertelor live si a studio session-urilor sustinute de baieti. "Intro" este albumul care incheie o etapa de regasire muzicala, creativa si emotionala, fiind lansat in luna aprilie printr-un concert sold-out la Arenele Romane.

Ideea de a duce la urmatorul nivel conceptul Golan Symphonic a existat inca din 2016, dupa concertul-pilot pe care trupa l-a sustinut la iMapp Bucharest, in fata a peste 40.000 de oameni, insa nimeni nu se astepta sa se intample tot anul acesta, la doar cateva luni dupa lansarea albumului. Evenimentul din septembrie a fost in totalitate dezoltat de membrii trupei si echipa lor, iar asta inseamna sound, scenografie, visuals, dar si organizare logistica. Golan este prima trupa din Romania in deschiderea careia au cantat doi artisti internationali: J.Bernardt si Fhin. Pe scena, alaturi de trupa, s-au aflat 60 de instrumentisti: 40 de instrumentisti cu coarde si 20 suflatori. Arenele Romane au fost umplute la capacitate maxima, acest lucru venind ca o rasplata pentru toata munca depusa in realizarea acestui eveniment.
Nici mediul online nu a fost neglijat anul acesta, Golan generand content de calitate, creativ, care evidentieaza personalitatea artistica a celor 5 membri. Pe contul oficial de Youtube au fost lansate doua videoclipuri conceptuale la piesele “Zenith” si “Strong Faith”, dar si trei live sessions, dintre care unul filmat la Galeriile Lafayette din Paris.
De-a lungul anului Golan a sustinut peste 120 de concerte atat in tara, cat si din Europa, a participat la cele mai importante festivaluri si a deschis concertul Kings of Leon de pe Arena Nationala. Anul 2018 vine cu noi provocari, trupa pregatindu-se intens pentru lansarea pe plan international, avand deja o serie de concerte anuntate la festivaluri din Europa.
 

Comentarii