Lora, Connect-R, Sore si Irina Rimes canta la Media Music Awards

Lora, Connect-R, Sore si Irina Rimes canta la Media Music Awards, Lora, Connect-R, Sore si Irina Rimes se numara printre artistii de top care vor canta, in seara de 3 octombrie, pe scena Media Music Awards. Lor li se vor adauga alte nume celebre din industria muzicii precum Alina Eremia, Dorian Popa, Fly Project, Ioana Ignat, Liviu Teodorescu, lista urmand sa fie completata cu noi nume in zilele ce urmeaza.

Editia din acest an a celebrei gale muzicale va fi organizata, in premiera, la Bucuresti.Media Music Awards 2017 va avea loc anul acesta in centrul comercial ParkLake, situat in strada Liviu Rebreanu nr 4 , zona ParkLake Garden, intarea dinspre parcul Titan.

Pe Green Carpet vor sosi nume celebre, artisti care au dominat topurile in ultimul an, precum si multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul avand astfel ocazia sa ii vada pe viu pe cei pe care ii urmaresc doar la televizor sau pe retelele de socializare.
In cadrul galei Media Music Awards vor fi premiati artistii care au avut cele mai multe difuzari radio TV si vizualizari pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV. Astfel, premiile reflecta succesul real al artistilor romani si sunt acordate pe criterii echidistante si transparente.
Prezentatorii editiei din acest an vor fi Alina Eremia si Dorian Popa. Cei doi artisti, deveniti celebri in urma cu sase ani, prin proiectul La La Band, vor urca pe scena, in fata a zeci de mii de fani, pentru a prezenta recitalurile celor mai in voga nume din industria muzicii, precum si pe cei care vor inmana trofeele Media Music Awards.
Alina Eremia si Dorian Popa vor fi gazdele Media Music Awards 2017, alaturandu-se altor nume celebre care au prezentat mare gala de premii muzicale, printre acestia amintindu-i doar pe Pavel Bartos, Sore, Adrian Sina si Connect-R.
 

Comentarii