Marco & Seba- Close To My Body (videoclip nou)

Marco & Seba- Close To My Body (videoclip nou), Dupa succesul inregistrat cu piesa ”Show Me the Way” feat INNA sau al hit-ului ”Bom Bidi Bom” inclus pe coloana sonora a filmului ”Fifty Shades Darker”, compusa impreuna cu Breyan Isaac si interpretata de Nicki Minaj si Nick Jonas, producatorii muzicali Marco & Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac) lanseaza noul lor single, “Close to my body”.

Videoclipul este realizat si filmat de catre SAN. Acesta declara faptul ca videoclipul „reprezinta un episod din seria Yard Sale, ce ilustreaza diferite caractere feminine in raport cu ideea de cuplu”.

Marco & Seba au compus si produs cele mai cunoscute hit-uri ale INNEI, printre care “Gimme Gimme”, “Diggy Down” sau “Hot”, “Sun is Up”, „Deja VU”, „Club Rocker”.
Marco & Seba se bucura de succes si in strainatate, iar piesa lor “Bom Bidi Bom” interpretata de Nicki Minaj si Nick Jonas face parte din coloana sonora a filmului “Fifty Shades Darker”.
Piesa este compusa in studiourile Global Records de catre Marco & Seba si Breyan Isaac, unul dintre cei mai cunoscuti compozitori din lume, cu single-uri pentru artisti precum David Guetta, Flo-Rida, Pitbull, Kesha. De asemenea, au compus piese pentru Carla’s Dreams, Antonia, Delia, Alina Eremia si Alexandra Stan si piesa ”Hypnotised” interpretata de cantaretul american AKON.
Ce ziceti de piesa Marco & Seeba?

Comentarii