Mariah Carey – With You (single nou)

Mariah Carey – With You (single nou), Mariah Carey este prezenta in industria muzicala de mai bine de 28 de ani si, se pare, mai are inca multe de spus. Dupa ce luna trecuta, in septembrie, Carey a lansat cantecul “”GTFO”, astazi a fost timpul ca artista sa dea publicitatii un alt single nou.

“With You” este o balada R&B “slow tempo”, glamorous si seducatoare, in genul Mariah Carey. Cantecul este produs de DJ Mustard, un “producator de hituri”, cum i se mai spune, asa ca cel putin premisele succesului sunt asigurate.

Atat “GTFO”, cat si “With You” vor fi incluse pe urmatorul album al artistei ce va fi lansat pana la finalul lui 2018 prin Butterfly MC Records/Epic. Acesta ar fi cel de-al 15-lea album de studio al lui Carey si primul dupa cel mai recent lansat, in 2014, “I am Mariah… the Elusive Chanteuse”.

Pe 9 octombrie 2018, Mariah Carey va canta in cadrul American Music Awards si, “potrivit programului”, artista va interpreta un medley al celor mai recente cantece ale sale, inclusiv “With You” si “GTFO”.

Pana atunci si pana vom putea asculta intreg albumul Mariah Carey, iata mai jos cel mai recent single al acesteia, “With You”.

Comentarii