Maroon 5 feat. Julia Michaels – Help Me Out (piesa noua)

Maroon 5 feat. Julia Michaels – Help Me Out (piesa noua), Maroon 5 continua seria lansarilor de pe cel mai nou album al lor, de data asta cu un nou featuring. Help Me Out e o colaborare cu Julia Michaels, un nume care in ultima perioada a reusit sa stranga un feedback foarte bun si sa ajunga in clasamentul Billboard.

Noul track e o piesa mid-tempo, in care cei doi isi ofera reciproc sustinere si ajutor la departamentul dragoste. Julia Michaels a devenit cunoscuta datorita piesei Issues, single-ul urcand pe locul 11 in Hot 100 si chiar pe locul 7 in clasamentul nostru. Cantareata si-a lansat primul album in luna iulie a acestui an, iar cel mai recent single, Worst in Me a fost lansat in urma cu o luna.

Detalii despre noul album Maroon 5 gasiti aici, Red Pill Blues incluzand mai multe colaborari printre care si single-ul What Lovers Do, cu SZA. Baietii au venit cu piese noi inca de la finalul anului trecut, insa Don’t Wanna Know, cu Kendrick Lamar sau Cold, lansata la inceputul acestui an, nu se regasesc pe noul lor album.
Va place piesa?

Comentarii