Media Music Awards se difuzeaza la TV

Media Music Awards se difuzeaza la TV, Media Music Awards, premiile muzicale din Romania bazate pe monitorizarile radio si TV ale industriei broadcast, a avut loc pentru prima data, in Capitala.

Cea de-a sasea editie a premiilor Media Music Awards a reunit cei mai titrati artisti romani si a premiat cele mai difuzate piese din Romania. Gala va fi transmisa pe Music Channel sambata de la ora 14:00 si in reluare duminica de la ora 15:00. Cele mai tari show-uri, cei mai titrati artisti, dar si castigatorii celor mei difuzate piese ale anului se vad doar pe Music Channel.

Astfel, in cadrul galei Media Music Awards au fost premiati artistii care au avut cele mai multe difuzari la radio si la TV, precum si vizualizari pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV. Cea de-a sasea editie a premiilor Media Music Awardsi a marcat o premiera: evenimentul s-a desfasurat in Bucuresti, dupa ce in anii trecuti a fost gazduit de Sibiu.
Pe scena Media Music Awards 2017 au urcat pentru a canta live nume celebre precum Andra, Stefan Banica, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, Anda Adam, Faydee, Deepcentral, Guess Who, Voltaj, Feli, Jo, Matteo, Randi, Lidia Buble, Fly Project, Ruby, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI si Ioana Ignat.
De asemenea, pe covorul verde si-au facut aparitia vedete din showbiz precum Catalin Botezatu, Adelina Pestritu, Carmen Bruma, Ela Craciun, Amadeus, Iulia Albu, Raluca Badulescu, Ilinca Vandici, Razvan Ciobanu, Albertina Ionescu, Crina Abrudan.
Voi ati urmarim MMA 2017?

Comentarii