Mike Shinoda lanseaza EP-ul Post Traumatic

Mike Shinoda lanseaza EP-ul Post Traumatic, Fondatorul trupei Linkin Park, Mike Shinoda, lanseaza EP-ul intitulat Post Traumatic, o compilatie ce contine trei piese.

„Ultimele sase luni au fost un adevarat roller-coaster emotional. In mijlocul haosului, resimt totusi o intensa recunostinta: pentru tributurile voastre si mesajele de sustinere, pentru cariera pe care mi-ati permis sa o am si pentru simpla oportunitate de a crea. Astazi, impartasesc cu voi aceste trei cantece pe care le-am compus si produs,cu ilustratii filmate, pictate si editate de mine. La baza, doliul este ceva personal, o experienta intima. Asadar, aceste piese nu sunt Linkin Park, nici Fort Minor, sunt doar eu. Arta a fost dintotdeauna locul in care am mers atunci cand am avut nevoie sa clarific confuzia si complexitatea drumului meu in viata. Nu stiu unde conduce aceasta cale, dar sunt recunoscator ca o pot impartasi cu voi.” – Mike Shinoda

 

„Place to Start”, „Over Again” si „Watching As I Fall” sunt primele productii la care Mike a lucrat dupa tragica pierdere a colegului de trupa si prietenului sau, Chester Bennington. Revenirea in studio a fost cea mai grea, pentru ca acolo isi petrecea cel mai mult timp alaturi de Chester, despre care spune ca este singura persoana, dupa sotia sa – Anna Shinoda, cu care si-a petrecut cel mai mult timp din viata.
Cu acest proiect, Mike isi doreste sa lucreze spontan, sa capteze audio si video emotii si sentimente in timp real. Ca de exemplu, chiar videoclipul „Over Again”, in care prima strofa este compusa si filmata cu cateva ore inainte de concertul tribut adus lui Chester de catre trupa si prieteni, pe 27 octombrie 2017, la Los Angeles, iar a doua strofa capteaza trairile din ziua de dupa show.
Producatorul a decis sa lanseze acest EP cat mai rapid pentru a impartasi procesul sau de vindecare cu cei care trec prin aceleasi stari si situatii, un proces plin de intrebari fara raspuns adresate de sine sau de cei din jur si frustrarea cauzata de acestea. Vor urma si alte piese, pe masura ce Mike va simti ca este momentul sa le faca publice.
In ceea ce priveste viitorul Linkin Park,  fondatorul trupei ne da vesti bune: „Am toate intentiile de a continua proiectul Linkin Park si ceilalti baieti din trupa simt la fel. Doar ca avem foarte mult de reconstruit si multe intrebari la care sa gasim raspunsuri, deci va dura.
Ce ziceti de aceste piese?
 

Comentarii