Miley Cyrus demonstreaza inca o data ca are voce, la Carpool Karaoke

Miley Cyrus demonstreaza inca o data ca are voce, la Carpool Karaoke, Cantareata americana a lansat un nou album care nu o duce deloc bine in topurile de specialitate, semn ca fanii nu sunt neaparat incantati de directia country pe care a luat-o. Chiar si asa, Miley Cyrus ramane un monument de talent si a demonstrat-o in cea mai noua editie Carpool Karaoke, unde si-a cantat cele mai tari hituri.

Pe langa asta, a facut si pe lipitorul de timbre pentru James Corden, pe masura ce impreuna au cantat cele mai cunoscute piese ale sale si au vorbit inclusiv despre cum nu mai fumeaza marijuana si cum a reusit sa planga la filmarile Wrecking Ball. Printre piesele pe care cei doi le-au avvut in playlist au fost It’s the Climb, Wrecking Ball, Party in the U.S.A., We Can’t Stop si Malibu.

Younger Now e titlul noului material lansat de Miley Cyrus la finalul lunii septembrie, iar pentru acest disc cantareata s-a indreptat spre radacinile ei country, inclusiv nasa sa, super-starul country Dolly Parton fiind inclusa pe acest album. Mai mult, se pare ca lui Miley nu i-a pasat nici prea mult de clasamente, asa cum a declarat recent, mai ales ca nu a reusit sa ajunga la nivelul de vanzari al precedentului disc, Bangerz. Chiar si asa, primul single, Malibu, s-a bucurat de succes in clasamente, atingand locul 10 in Hot 100 si apoi fiind urmat de Younger Now. 
Ce ziceti, are voce Miley Cyrus? E bine ca a terminat cu excentricitatile?
 

Comentarii