N.E.R.D. – Lemon (live@Ellen)

N.E.R.D. – Lemon (live@Ellen), N.E.R.D. isi promoveaza cel mai nou single si album in emisiunea lui Ellen. Lemon s-a auzit in studioul TV, unde cei trei membri au facut un adevarat showcase, oferind dansatorilor momentul lor de faima.

 

Fiecare dintre dansatori a avut langa el o pancarta cu un cont unde fanii ii pot gasi si de la pustoaice care se miscau de parca nu aveau oase in corp pana la step si fata cu vioara, nimic nu a lipsit din momentul de promo al N.E.R.D.

Pharrell a povestit despre cum si-a dat seama ca face un nou album alaturi de colegii sai de la N.E.R.D.:“I go through modes,” he said. “There’s method actors. I’m kind of like a method musician. I dyed my hair green and I knew we were getting ready to make another N.E.R.D album.”
Primul lor single, Lemon, alaturi de Rihanna a ajuns pe locul 40 in Billboard Hot 100 si pe 23 in Dance Club Songs, fiind clasat mai bine in topul Rhythmic, pe pozitia a sasea. Au urmat 1000, in colaborare cu Future si Don’t Don’t Do It, un featuring cu Kendrick Lamar.
 
Ce ziceti de momentul lor live?

Comentarii