Niall Horan – Too Much To Ask (videoclip nou)

Niall Horan – Too Much To Ask (videoclip nou), Dupa ce ne-a anuntat ca mai avem doar o luna pana cand apare primul sau album solo, Niall Horan revine cu un nou single cu influente country si cu un videoclip in care fie repeta cu trupa, fie urmareste orasul de la inaltime cu o mina deprimata – Too Much to Ask. 

Despre noul sau single, cantaretul a declarat ca e inspirat din experienta personala si spera sa le placa fanilor si ca e si piesa sa preferata de pe noul sau album:"It’s a very special song to me and I hope you like it.

Niall Horan a inceput deja promovarea primului sau album solo, Flicker, care va aparea pe 20 octombrie, printr-o serie de concerte care au avut loc in Australia, Suedia si Japonia, iar de curand s-a intors in America de Nord unde se va afla in turneu pana pe 22 noiembrie.
Cel mai recent single lansat de Niall Horan a fost Slow Hands, care a urcat pana pe locul 14 in Hot 100, dupa succesul pe care l-a inregistrat cu This Town, primul sau single solo, care a urcat pe locul 20 in Billboard Hot 100.
Ce ziceti de videoclip? Dar de piesa?

Comentarii