Nikolauss – Star 48 (piesa noua)

Nikolauss – Star 48 (piesa noua), Trancerul roman Nikolauss isi continua cel mai bun an din cariera cu "Star 48", o piesa care ne duce cu gandul la stele.

Folosite in propulsarea navetelor spatiale inca din 1982, motoarele Star 48 ajuta cosmonautii sa ajunga acolo unde multi dintre noi ne dorim: in spatiu, cat mai aproape de stele, de unde sa vedem Pamantul in toata splendoarea lui. Din punct de vedere fizic, este extrem de putin probabil sa avem vreodata aceasta posibilitate. Totusi, cu gandul putem ajunge acolo, iar ieseanul Nikolauss ne ajuta in acest sens cu noul sau single uplifting trance!

Piesa noua: Nikolauss – Star 48
 

N-au trecut nici 10 zile de cand am declarat varianta lui Nikolauss pentru "GoRiel" drept remixul lunii, ca acesta se intoarce in paginile noastre cu inca o productie care ne face sa credem ca Andrei este pe cale sa devina trancerul nostru roman favorit pe anul acesta.
Munca lui nu numai ca suna bine si capteaza atentia trancerilor, dar ajunge si in playlisturile DJ-ilor de referinta pentru acest gen muzical: Aly & Fila, Ferry Tale, Dan Stone, Ferry Tale – ca sa numim cativa dintre ei.
Cum sa nu fii "mandru ca esti roman" cand auzi astfel de bijuterii? 🙂

Comentarii