Noua piesa a Lorei, trending pe Youtube

Noua piesa a Lorei, trending pe Youtube, Lora a lansat recent single-ul “Ramas bun”, care scoate in evidenta un mesaj puternic de regret inaintea unei despartiri.

Sentimentele si emotiile transmise de artista prin intermediul piesei au atins latura sensibila a publicului sau, ajungand dupa doar o sapatamana la peste doua milioane de vizualizari si ocupa momentan primul loc in tendintele Youtube.

Versurile piesei “Ramas bun” au fost scrise de Lora impreuna cu baietii de la DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia), iar de productia piesei s-a ocupat echipa de la Hahaha Production.

Odata cu lansarea ultimelor doua piese, “Valul” si “Lume”, artista a decis sa transmita prin intermediul muzicii, mesaje care au legatura cu societatea zilelor noastre, cu momentele grele prin care trecem si sa evidentieze influenta pe care acestea le au asupra noastra.

“Piesa m-a cucerit din prima clipa si ma bucur ca si cei care au ascultat-o au simtit emotiile pe care am vrut sa le transmit.”, a declarat Lora.

Videoclipul single-ului “Ramas bun” surprinde o coregrafie sensibila pe care Lora a ales-o impreuna cu Bruce. Prin intermediul acesteia sunt transmise sentimentele de dragoste, teama si regret. Povestea celor doi indragostiti aflati in pragul despartirii este pusa in scena de regizorul Florin Botea, cu care Lora a colaborat si la videoclipurile lansate anterior.
Lora este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania cu milioane de vizualizari pe Youtube si hit-uri care au ajuns in topurile tuturor radiourilor. Artista a apelat la o schimbare curajoasa si a ales o directie muzicala care sa evidentieze prin metafore sentimentele si trairile prin care trecem.
Pe voi v-a prins piesa Lorei?

Comentarii