Novaspace feat Alina Eremia – Out of My Mind (videoclip nou)

Novaspace feat Alina Eremia – Out of My Mind (videoclip nou), Alina Eremia bifeaza o noua colaborare, de data aceasta cu producatorul Novaspace. Noua lor piesa, Out of My Mind, apare direct cu un videoclip care sa ne duca cu gandul la vara calda care tocmai a trecut.

In regia lui Alex Ceausu, filmarile videoclipului au avut loc in faimosul cartier de graffiti Wynwood din Miami, acolo unde au ales sa filmeze artisti internationai precum Ricky Martin , J. LO sau Nick Jonas.

“Out of My Mind” este prima colaborarea a Alinei cu un producator international renumit si anume Novaspace, cunoscut pentru hit-ul “Since You’ve Been Gone” si premiat cu plantnum disc award for nr 1 Sirius Xm song in Usa in 2015 , care este sub managementul casei de productiei a lui Markus Schulz , SMG (Schulz Music group).

“Mi-a placut piesa de la prima ascultare si ma bucur foarte mult ca Novaspace si Markus Schulz au considerat ca vocea mea este cea mai potrivita. El are mare incredere in piesa si va include remixul in play-urile lui pentru festivalurile internationale.”, a spus Alina.

“Out of My Mind” este deja in playlist-urile radiourilor din Australia din partea carora a primit un feedback foarte bun.

“Feedback-ul pe care l-am primit din Australia a fost o surpriza placuta si sper ca si in Romania va face o impresie la fel de buna.”, a completat Alina.

Pe Alina Eremia o ascultam alaturi de VUNK cu piesa Imbracati sau goi, dupa ce la inceputul verii a venit cu piesa NaNaNa. A intrat in playlisturile radiourilor cu Poarta-ma, un single aparut la inceputul acestui an, dupa ce la final de 2016 lansase Vorbe pe dos.
Va place colaborarea lor?

Comentarii