OneRepublic, Seeb – Rich Love (videoclip nou)

OneRepublic, Seeb – Rich Love (videoclip nou), La multe luni de la lansarea oficiala a piesei, OneRepublic si Seed vin cu videoclipul pentru Rich Love. Materialul video e simplu si fara pretentii, cu un Ryan Tedder inconjurat de dansatori, pe un pod, unde toata lumea se distreaza in lumina focurilor de artificii.

Track-ul a aparut in luna iulie a acestui an si a reusit sa urce doar pe locul 15 in Hot Dance/Electronic Songs, desi a primit aprecieri din partea criticilor, care l-au dat drept catchy. Nu a intrat in Billboard Hot 100, insa a urcat pe locul 14 in Bubbling Under Hot 100 Singles.

Cel mai recent album OneRepublic a fost lansat anul trecut, Oh My My fiind departe de succesul pe care l-au inregistrat cu alte materiale, poate si din cauza schimbarii de sound, recunoscuta si de band dar si de criticii muzicali. Cel de-al patrulea album de studio al americanilor a dat piese precum Wherever I Go si Kids, iar in 2017 s-au intors cu noi single-uri. Totusi, liderul trupei, compozitorul si producatorul Ryan Tedder, a anuntat ca vor sa se desparta de stilul obisuit lansare album-turneu-inapoi in studio si ca vor lansa piese cand si cum vor simti. Astfel, i-am ascultat cu No Vacancy, Truth to Power si Rich Love.
Ce ziceti de clip?

Comentarii