Paul Damixie a lansat "Lost in space", un feat cu Liv Royale, o americanca hot

Paul Damixie a lansat "Lost in space", un feat cu Liv Royale, o americanca hot, Inainte sa urce pe scena celor mai mari festivaluri din Romania, Paul Damixie lanseaza Lost in space, o colaborare cu Liv Royale, o americanca hot la inceput de cariera.
Liv Royale are 24 de ani si iubeste muzica de cand era mica: “Am cunoscut artisti si compozitori talentati in Romania. Am inceput sa-mi dezvolt sound-ul ca artist la HaHaHa Production. Abia astept urmatoarele lansari, care vor culmina cu un EP”, povesteste Liv Royale.

“Cu un sound mai 80’s”, dupa cum o descrie si Paul Damixie, Lost in space este deja pe drumul drept spre festivaluri, iar acum poate fi ascultata  pe toate platformele digitale.

Paul Damixie este producator, remixer şi DJ. Cu un feeling extraordinar pentru remixuri, el este cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello” intr-un adevarat imn house, ce a devenit cunoscut in intreaga lume. Acesta i-a adus premiul pentru cel mai ascultat remix in 2015 in Statele Unite ale Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year).

Primul single lansat de catre artist, Get lost, a fost in topul cautarilor din Shazam Romania si Rusia si s-a viralizat pe Spotify in Statele Unite ale Americii, unde are in prezent aproape 7 milioane de streamuri. Spania a fost si ea cucerita de catre artist, unde single-ul a intrat in top 10 in playlist-ul Maxima FM. Ultima piesa, colaborarea cu IOVA, Down on my knees, a fost in top 10 in playlisturile de pe radio.

Mai multe despre Paul Damixie pe Instagram, Facebook si contul lui de YouTube. 

Comentarii