Pepe – Hai! (premiera videoclip nou)

Pepe – Hai! (premiera videoclip nou), Hai! este indemnul simplu al lui Pepe pentru un inceput fabulos de toamna, un single care combina pasiunea specifica din flamenco cu ritmurile latino peste care s-a adaugat interpretarea cu care ne-a obisnuit Pepe de ceva timp incoace cu fiecare piesa pe care a lansat-o.

“Imediat dupa lansarea piesei “Sentimente Intense” foarte multi prieteni din online m-au intrebat cum se termina povestea asa ca “dupa o noapte fierbinte” m-am pus pe scris. Asa s-a nascut “Hai!” si pentru a preintampina orice discutii precizez ca tot ceea ce spun eu acolo este din auzite, de la un prieten sau, cel mult, din amintiri.

 
“Hai!” vine dupa “Sentimente Intense”, una dintre piesele cu care Pepe si-a incantat fanii vara aceasta. Si plecand de la ideea ca echipa castigatoare nu se schimba niciodata, a mers pe aceeasi echipa pentru productia acestui nou single. La Industria s-a ocupat de productia executiva a piesei, Jimmy Dub si Dj Bonne semnand compozitia, versurile fiind scrise de chiar de Pepe. Videoclipul este filmat in regia lui Lucian Barbulescu.
Va place noul videoclip Pepe? Piesa v-a prins?

Comentarii