Piesa trance a saptamanii: Dave Neven – Bliss

Piesa trance a saptamanii: Dave Neven – Bliss, Productia trance a acestei saptamani care ne-a provocat cele mai intense batai de inima se numeste "Bliss" si vine de la upcomerul Dave Neven.

Recunosti performanta unei case de discuri care activeaza in zona muzicii electronice in special dupa capacitatea acesteia de a descoperi noi talente, noi sounduri, reusind sa le aduca la urechile maselor de fani. In lumea trance, Coldharbour-ul lui Markus Schulz este recunoscut pentru aceasta abilitate, adunand in ultimii ani o multime de talente sub umbrela Schulz Music Group. Unul dintre acestea este americanul Dave Neven, iar ascultand "Bliss" veti intelege perfect de ce Markus a pus ochii pe el.

Dave Neven – Bliss (piesa saptamanii)
  

In cei 8 ani de cand produce muzica electronica, Dave Neven a reusit sa isi dezvolte propriul sound ce combina elemente dark techo, o linie de bass dinamica si melodii uplifting. Fanii ii spun simplu "darklifting", iar noi credem ca se potriveste excelent cu stilul big room trance al lui Markus Schulz.
Trebuie sa mai stiti ca Dave Neven o are ca manager pe Adina Butar, romanca noastra ocupandu-se in cadrul Coldharbour nu doar de partea vocala (asa cum o putem recunoaste in recenta colaborare "New York City (Take Me Away)" cu Markus Schulz), ci se de A&R, adica de managementul artistilor si release-urilor. Putem spune ca face o treaba foarte buna, judecand dupa numarul pieselor lansate la Coldharbour pe care vi le-am prezentat in ultimul an.
Daca vreti sa ii vedeti pe Adina Butar si pe Markus Schulz, evenimentul de pe 13 octombrie de la Timisoara este pentru voi. Cu siguranta vom auzi multe piese marca Dave Neven in setul extended pe care il asteptam de la Markus.
"Bliss" a fost lansata luni, 25 septembrie 2017, alaturi de alte doua piese ce fac parte de pe noul EP al acestuia. Va place?

Comentarii