Piesa zilei: Cardi B – Bodak Yellow

Piesa zilei: Cardi B – Bodak Yellow, Piesa asta ne bantuie de ceva vreme, dar am zis sa va povestim si voua despre ea mai ales ca acum e si pe primul loc in Billboard Hot 100, de unde a detronat-o pe Taylor Swift. Deci, cine e Cardi B si ce e Bodak Yellow?

Bodak Yellow este single-ul de debut al rapperitei Cardi B, iar daca sunteti la curent cu noile piese rap, v-ati prins ca titlul face referire la track-ul No Flockin’ al rapperului Kodak Black, care nu e strain de topurile de specialitate. Cardi B a fost intai dansatoare exotica (adica stripperita) si a devenit cunoscuta in media dupa aparitia in reality show-ul Love & Hip-Hop:New York. Pe langa asta, au ajutat-o si conturile de social media, asa ca nu a durat foarte mult ca piesa ei sa prinda.

Single-ul a aparut in luna iulie a acestui an, cand a debutat pe locul 85 in Hot 100, a sarit pana pe pozitia 14, iar apoi a urcat pana pe locul al doilea. Saptamana asta a ajuns pe locul intai, de unde a dat-o jos pe Taylor Swift cu Look What You Made Me Do, ocazie cu care a primit si flori din partea fostei cantarete country, drept apreciere pentru succesul ei. Se pare ca si alte vedete din muzica au felicitat-o pentru succes, in conditiile in care este prima femeie din rap, dupa Lauryn Hill in 1998, care reuseste aceasta performanta. Singura care se pare ca are ceva de comentat de Azealia Banks, care a categorisit-o drept "poor’s man Nicki Minaj", dar chiar si pentru asta a avut Cardi B un raspuns.
Ce ziceti de piesa? Va place, intelegeti de ce are succes?
 

Comentarii