Pink – Beautiful Trauma (piesa noua)

Pink – Beautiful Trauma (piesa noua), Pink ne ofera piesa care da titlul urmatorului ei album de studio: Beautiful Trauma. Cu o linie melodica deloc complicata, Pink spune povestea unei relatii complicate, un fel de love-hate relationship traumatizant.

"I wrote the song with a very awesome person @jackantonoff and named the album after it (because) life is f*cking traumatic. But it’s also incredibly beautiful, too. There’s a lot of beauty still and beautiful souls. Enjoy, a declarat Pink despre noul ei single, produs impreuna cu Jack Antonoff.

Noul album Pink va aparea pe 13 octombrie si e primul ei material dupa o pauza de 5 ani, ultimul disc lansat fiin The Truth About Love. Il stiti pentru hiturile Blow Me (One Last Kiss), Try, Just Give Me a Reason sau True Love. Primul single lansat in promovarea celui de-al saptelea material de studio Pink a fost What About Us, track care a ajuns pe locul 26 in Hot 100, pe 7 in Dance Club Songs si pe 6 in Adult Contemporary. Piesa a ajuns si la noi in clasamente, dar si in restul lumii, in Australia fiind pozitionata de locul 1, la fel ca si in Elvetia.
Cum vi se pare acest nou single?

Comentarii