Ralflo – Tata, Mama (videoclip nou)

Ralflo – Tata, Mama (videoclip nou), Asculta-ma tata/ As vrea sa vorbesc cu tine / Ca sa stiu daca iti este bine”, spune Ralflo in noul sau single, intitulat sugestiv “Tata, mama”.

Pentru ca nu si-a cunoscut niciodata tatal, Ralflo a canta cu o mare emotie in glas si dedica aceasta piesa tuturor celor care isi iubesc parintii si poate sufera ca nu si-au cunoscut mama sau tatal. Piesa lui Ralflo este lansata in colaborare cu Sprint Music.

“In aceasta piesa este vorba de mama si de tata, de parinti, practic povestea mea de viata. Eu nu mi-am cunoscut tatal niciodata si m-am gandit sa fac o piesa legata de familie, de parinti, pentru ca familia e lucrul cel mai important pe care il avem in viata. Am lucrat cu Kamara si i-am spus exact ce am vrut. El mi-a scris versurile in limba romana. Este o dedicatie pentru toti cei care nu si-au cunoscut parintii si pentru cei care si i-au pierdut. E o piesa de suflet!”, spune Ralflo.
Ralflo s-a bucurat de un super succes alaturi de baietii de la Alb Negru in 2012, cand au lansat impreuna Mi-e sete de tine. Dupa aceea a avut mai multe colaborari cu Hevito, Kamara, Andreea Balan sau Simona Nae, iar in 2015 canta tot alaturi de Alb Negru Love, Love.
Ce ziceti de noua lui piesa?

Comentarii