Raluka – Cine sunt eu (videoclip nou)

Raluka – Cine sunt eu (videoclip nou), Raluka vine cu un nou single, o balada care evidentiaza trairile si sentimentele femii puternice si asumata in dragoste, dar in acelasi timp vulnerabila – Cine sunt eu.

 

“Cine sunt eu” a fost scrisa si compusa de Raluka impreuna cu buna ei prietena Irina Rimes, iar de productia piesei s-au ocupat Razvan Matache, Catalin Tamazlicaru si Alexandru Antonescu in cadrul Quantum Music. Videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu si filmat pe malul marii, urmand o coregrafie semnata de Bogdan Boanta.

"Este o piesa cu un mesaj puternic pe care nu ma mai satur sa o cant. Ii multumesc foarte mult Irinei ca a fost alaturi de mine in tot acest proces. Este piesa mea de suflet.", a spus Raluka

Pe Raluka o stim datorita hiturilor semnate de DJ Sava, dar a avut succes si pe cont propriu de-a lungul timpului cu piese ca Surrender My Love sau All For You. Recent, cantareata a venit cu o serie de piese solo intr-un nou stil, mai departe de zona dance: Zbor, Ieri erai sau Du-ma spre noi cu versiunea in engleza, Tattoo.
Va place noua piesa Raluka?

Comentarii