Randi feat. Mario Morreti – Daca pun mana pe tine (videoclip nou)

Randi feat. Mario Morreti – Daca pun mana pe tine (videoclip nou), Randi recurge la "amenintari" in cel mai nou single al sau, Daca pun mana pe tine. Cantaretul vine cu un avertisment pentru o fata care se joaca cu focul si risca sa se arda.

Daca pun mana pe tine este o piesa pe care Randi a compus-o intr-o inspiratie de moment, in cateva ore, inregistrand-o apoi in studio alaturi de Mario, prietenul si colegul sau. Cei doi artisti au vrut sa dea piesei tonul relaxat pe care l-au avut si ei cand au lucrat in studio. Este o piesa pe care am facut-o cu prietenul meu Mario, care este si producator la Famous Production. Mario aduce acel rap relaxat, care te face sa zambesti si sa intri si mai bine in starea piesei, spune Randi.

Mario Morreti este un artist si producator muzical care s-a alaturat recent echipei Famous Production, iar pana acum a intrat in atentia publicului cu piese precum Carnaval de Rio in colaborare cu Nadir, sau Criminal (featuring Sonny Flame), piese care s-au bucurat de reactii foarte bune din partea publicului si s-au auzit in toate cluburile din tara.
Pentru videoclipul piesei, Randi si Mario au organizat o petrecere unde si-au chemat prietenii si colaboratorii si au petrecut pana dimineata. Printre invitati au fost si alti artisti precum Jo, Edward Sanda sau Lariss, iar clipul a fost regizat de TrandaFilm.
Va place piesa? Ajunge iar Randi in topuri?
 

Comentarii