Reea feat. Maxim – Vivre (videoclip nou)

Reea feat. Maxim – Vivre (videoclip nou), Aflata pe val datorita celei mai recente colaborari cu Akcent pe single-ul My Lady – care se afla in continuare in topul Youtube Trending, Reea lanseaza Vivre, alaturi de trupa Maxim.

Scrisa si compusa de Reea, Vivre o surprinde pe artista intr-un moment de sinceritate, cantand despre dragoste si nevoia constanta de a avea persoana iubita aproape.

Vivre sugereaza o frumoasa declaratie de dragoste si anume faptul ca nu poti trai fara persoana iubita. Cei doi se iubesc foarte mult insa ea simte nevoia de a primi mai multe confirmari din partea lui. Instrumentalul piesei m-a inspirat sa scriu versurile in franceza, probabil cea mai romantica limba si cred ca am reusit sa transpun in cuvinte exact ceea ce mi-am dorit. Cu siguranta multi indragostiti se regasesc in aceasta poveste, cand nu se simt siguri de sentimentele celuilalt, insa nici nu si-ar imagina viata fara celalalt. “ – Reea.

Descoperita de Adrian Sina, Reea s-a alaturat familiei Akcent Music, devenind cunoscuta publicului datorita colaborarilor cu trupa pe piesele "Boca Linda", "Phou Phou", ambele incluse pe albumul “Love The Show” (2016), dar si “Rain”, single ce se apropie de 30 de milioane de vizualizari. Muzica a ocupat mereu un loc aparte in viata tinerei, aceasta compunand versuri si linii melodice de la o varsta frageda. Munca sa a fost recunoscuta si international in 2012, cand a castigat trofeul "Best International Debut" la Tunisia Music Awards. Trupa Maxim, formata de Adrian Sina in 2013, a devenit cunoscuta datorita unor hituri precum “Sarutari criminale”, “Vreau sa te…”, “Noapte fara tine” si “Adu-ti aminte”, a caror clipuri depasesc 50 de milioane de vizualizari pe Youtube.
Cum vi se pare aceasta colaborare?

Comentarii