Remixul lunii: Giuseppe Ottaviani & Sied van Riel – GoRiel (Nikolauss #140 Remix)

Remixul lunii: Giuseppe Ottaviani & Sied van Riel – GoRiel (Nikolauss #140 Remix), Remixul primei luni din aceasta toamna vine de la romanul Nikolauss, acesta propunandu-ne o varianta #140 pentru o mai veche colaborare intre Giuseppe Ottaviani si Sied van Riel.

In urma cu doi ani si jumatate, olandezul Sied van Riel isi lansa labelul Rielism, release-ul cu numarul 001 fiind o colaborare cu Giuseppe Ottaviani intitulata sugestiv "GoRiel", dupa numele de scena ale celor doi DJ-i si producatori trance care nu mai au nevoie de prea multa prezentare. Nu acelasi lucru il putem spune despre Nikolauss, un upcomer roman din Iasi care, incet si sigur, isi face loc pe scena trance mondiala. Setata la 140 BPM, noua lui isprava este un remix pentru "GoRiel" lansat zilele trecute. Enjoy!

Remixul romanului Nikolauss pentru Giuseppe Ottaviani + Sied van Riel "GoRiel"

In ultimele doua luni, remixul lui Nikolauss s-a auzit in seturile si emisiunile unor DJ-i precum Armin van Buuren, Markus Schulz, Solarstone, Giuseppe Ottaviani, Manuel Le Saux, deci ieseanul s-a bucurat de o audienta larga pentru acest remake lansat pe compilatia Rielism Remixed a lui Sied van Riel.
Rielism Remixed cuprinde 8 remake-uri pentru piese lansate anterior la casa de discuri lui Sied van Riel, iar pe album nu se regaseste un singur remix de la Nikolauss, ci doua! Cel secund este tot o varianta #140, dar pentru "Rivella", produsa de Sied van Riel impreuna cu Richard Durand.
Keep it up, Nikolauss! 

Comentarii