Rita Ora – Let You Love Me (Piesa noua)

Rita Ora – Let You Love Me (Piesa noua), Anul 2018 pare a fi cu noroc pentru Rita Ora. Dupa mai multe colaborari cu artisti celebri, iata ca Rita va lansa in sfarsit un nou album. “Phoenix” va aparea pe 23 noiembrie 2018 si, de curand, artista a lansat si primul single de pe acest material.

“Let You Love Me” este un cantec in stilul cu care Ora ne-a obisnuit, un single cu un sound interesant, ce vorbeste despre frica de asumare si implicare. Artista a preferat sa scoata odata cu single-ul si videoclipul, care o arata dansand cu un necunoscut la o petrecere. Parerile pana acum sunt unele pozitive, cei mai multi apreciind in special versurile si mesajul transmit de piesa.

In ceea ce priveste albumul nou anuntat, “Phoenix” este un material asteptat indelung, al doilea din cariera artistei, dupa albumul de debut “Ora”.

Se pare ca “Phoenix” va cuprinde 12 cantece, printre care si deja cunoscutele “Anywhere” , “Your Song”, cantecul compus impreuna cu Ed Sheeran sau “Girls” cantat impreuna cu Cardi B, Beve Rexha si Charli XCX.

In plus, albumul include si alte colaborari importante ale artistei:  “For You” cu Liam Payne, “Summer love” cu Rudimental sau “Lonely Together" cu Avicii.

Pana in noiembrie, insa, avem un scurt preview al albumului prin aceasta nou lansata piesa. Ce zici, va reusi “Let You Love Me” sa atinga sau chiar sa depaseasca vechile hituri ale Ritei Ora? 
 

Comentarii