Rita Ora – New Look (Video nou)

Rita Ora – New Look (Video nou), Rita Ora demonstreaza inca o data ca isi doreste sa se mentina in top, lansand de curand un nou video la single-ul “New Look”. Scenele videoclipului par desprinse din filmul “Fast & Furious” si o prezinta pe artista in tinute care mai de care mai provocatoare.

“New Look” a fost regizat de Tatia Pilieva si a avut parte de un cadru impresionant, fiind filmat in Dubai. Primele secvente sunt intr-un atelier auto, dupa care Rita Ora apare la volanul unei masini sport, angajandu-se intr-o cursa impotriva barbatului caruia, de fapt, ii canta.  Pe parcursul piesei, artista ii pune acestuia diverse intrebari despre viitorul relatiei, iar la final, bineinteles, castiga cursa.

Pe parcursul videoclipului, artista schimba mai multe tinute la fel de sexy, inspirate din lookul “Catwoman”, de altfel tot materialul fiind in aceeasi nota.

“New Look” este cel mai recent single al Ritei de pe cel de-al doilea album de studio, “Phoenix”, lansat in noiembrie 2018 la Atlantic Records UK.

Pana la acea data, artista mai lansase cateva piese de pe acest album, single-uri foarte bine primite de catre fani: “Your Song”, “Anywhere”, “Girls” (featuring Cardi B, Bebe Rexha si Charli XCX), “Let You Love Me” (poate cel mai de succes single de pe acest album, pana acum) si “Only Want You” (ft 6lack).

“Phoenix” a avut parte si de un turneu mondial de promovare in tari din Europa, Asia si Oceania, turneu care s-a desfasurat intre 1 martie si 29 mai 2019.

Vestea buna este ca albumul “Phoenix” pare sa nu-si fi epuizat surprizele si cantecele de succes, asa ca vezi mai jos videoclipul piesei “New Look” si spune-ne daca se ridica la nivelul materialelor cu care ne-a obisnuit pana acum Rita Ora.
 
 

Comentarii