Rita Ora – Soul Survivor (Video Nou)

Rita Ora – Soul Survivor (Video Nou), Rita Ora a lansat pe 3 februarie videoclipul cu versuri a mult asteptatului ei single,  “Soul Survivor”. Piesa-manifest vorbeste despre modul in care artista a reusit sa depaseasca orice obstacol si sa isi continue cariera.

De fapt, multi sunt cei care sustin ca textul vorbeste si despre experienta negativa din 2016 pe care artista a avut-o cu fosta ei casa de discuri Roc Nation si Jay-Z.

“Soul Survivor” face  parte din albumul “Phoenix”, lansat in toamna anului trecut. Ora a mai interpretat piesa in cadrul “The Girls Tour”, ca un fel de preview, asa ca toti o asteptau cu interes. Cu un mesaj general, puternic, in care multi se regasesc, se pare ca piesa este de fapt o modalitate artistica prin care artista se razbuna pentru modul in care Roc Nation a incercat sa o discrediteze in trecut.

In 2016, pe cand lucra pentru ei, Rita s-a simtit neglijata in favoarea altor artisti, asa ca a incercat sa plece pe cale amiabila. Reprezentantii casei de discuri au contra atacat si, considerand ca Ora a incalcat termenii contractului au dat-o in judecata pentru 2.4 milioane de dolari, nepermitandu-i sa mai scoata un al doilea album.

Au urmat 6 luni de procese, dupa care Rita Ora a reusit sa semneze cu Atlantic Records si sa isi continue cariera.

Bineinteles, desi acum se afla din nou in topuri, artista nu a uitat acea perioada si pe toti cei care nu au crezut in ea si in talentul ei la acea vreme.

Intr-un interviu acordat ziarului Daily Star, Rita spune ca mesajul din cantec este unul important si regasit in multe alte povesti asemanatoare. Pe langa interpretarile personale, a vrut ca oamenii sa simta ca se afla intr-o calatorie cu ea, iar acum este foarte mandra de rezultat.  Artista care in trecut a cochetat si cu televiziunea, fiind unul dintre juratii “X Factor”, a marturisit ca este sustinuta de cantaretul britanic Sam Smith.

Asculta piesa mai jos si spune-ne ce crezi. Este aceasta de fapt un mesaj pentru toti cei care au incercat sa ii puna piedici la inceputul carierei?
 

Comentarii