Sam Smith anunta noul album si lanseaza un nou track (audio)

Sam Smith anunta noul album si lanseaza un nou track (audio), Lansarea noului album Sam Smith e mai aproape decat ne-am fi imaginat initial. Cel de-al doilea material de studio al artistului britanic va aparea intr-o luna, iar lansarea acestuia a fost anunta cu un nou track: Pray.

 

Pray e o piesa din care nu lipsesc influentele corului biserices, dar itlul piesei are putine de a face cu vreo descoperire a credintei, insa nu lipsesc deloc referintele la aceasta.

Mai mult, Pray e produsa de Timbaland, iar Stargate si Jimmy Napes, colaborator deja obisnuit al lui Sam Smith, sunt si ei inclusi pe The Thrill of It All. Discul va aparea oficial pe 3 noiembrie, iar mai jos gasiti si tracklistul oficial. In plus, aparitia acestui disc va fi insotita de si de un turneu de promovare, care in vara anului viitor il va duce in S.U.A.
Sam Smith – The Thrill Of It All Tracklist
Too Good At Goodbyes
Say It First
One Last Song
Midnight Train
Burning
Him
Baby, You Make Me Crazy
No Peace (feat. YEBBA)
Palace
Pray
 
Deluxe Edition
Nothing Left For You
The Thrill Of It All
Scars
One Day At A Time
Primul sau single de pe acest nou material a fost Too Good at Goodbyes, care a ajuns pe primul loc in clasamentul single-urilor din Marea Britanie, iar in Billboard Hot 100 a urcat pana pe locul 5, in timp ce in Europa se afla fie la mijlocul topurilor fie in jumatatea superioara.
Ce ziceti de acest nou single?

Comentarii