Sam Smith @ BBC Live Lounge (video)

Sam Smith @ BBC Live Lounge (video), Sam Smith a incheiat luna BBC Live Lounge cu noul sau single, Too Good at Goodbyes si cu un super cover dupa George Michael – Father Figure.

La aniversarea a 50d e ani de Radio 1, Sam Smith a venit cu propria sa versiune pentru Father Figure, iar pe refren a trecut la un alt clasi George Michael – Faith. In cadrul show-ului, cantaretul britanic le-a mai oferit fanilor si piese mai vechi Lay Me Down, Leave Your Lover sau I’m Not the Only One, insa pentru moment le vom vedea doar pe acestea doua.

Too Good at Goodbyes este cel mai nou single lansat de Sam Smith in asteptarea celui de-al doilea material de studio. Primul sau single s-a descurcat bine in topuri, a ajuns pe primul loc in clasamentul din UK, pe pozitia a cincea in Hot 100 si a reusit sa urce si in alte clasamente europene. Sam Smith se intoarce dupa o pauza de trei ani, dupa ce discul sau de debut a dat hituri ca Money on My Mind, Stay With Me, I’m Not the Only One sau Lay Me Down si i-a adus nu mai putin de patru premii Grammy. In plus, piesa Writing’s on The Wall a primit premiul Oscar pentru Best Original Song.
Ce ziceti de acest live?

Comentarii