Sam Smith, Fifth Harmony canta Work from Home la Carpool Karaoke

Sam Smith, Fifth Harmony canta Work from Home la Carpool Karaoke, Sam Smith se transforma intr-un fan emotionat in cea mai noua editie a Carpool Karaoke, odata cu aparitia fetelor ede la Fifth Harmony. Alaturi de James Corden Sam Smith trece prin mai toate hiturile sale si ne povesteste o multime de intramplari amuzante.

Artistul britanic ne povesteste cum a chiulit de la scoala pentru a merge la un concert Lady Gaga, dar si cum isi vede nunta. James Corden Corden se amuza la ideea acestuia despre nunta ideala, care include si o inmormantare pentru burlacul din el. Pe langa toate acestea, ii ascultam cantant Too Good At Goobyes, Lay Me Down, I’m Not the Only One, Money on My Mind, Pray si Stay with Me. Pentru un super final emotionant, realizatorul britanic le aduce in masina, drept surpriza, pe fetele de la Fifth Harmony pentru a canta impreuna Work From Home.

Sam Smith tocmai si-a lansat cel de-al doilea album de studio, The Thrill of It All, pentru care ne-a oferit deja doua single-uri oficiale. Discul, care vine dupa o pauza de cativa ani, de la super succesul In The Lonely Hour, include piese ca Too Good at Goodbyes, Pray, dar si cea mai personala piesa pe care Sam Smith a compus-o pana acum, Burning.
V-ati distrat cu Sam Smith si James Corden?

Comentarii