Sam Smith – Pray, Too Good at Goodbyes @ SNL

Sam Smith – Pray, Too Good at Goodbyes @ SNL, Sam Smith mai are putin si lanseaza cel de-al doilea material de studio, asa ca a inceput sa isi promoveze piesele lansate pana acum. Cantaretul britanic bifeaza inca o aparitie de succes la SNL cu Pray si Too Good at Goodbyes.

Artistul a reusit sa impresioneze inca o data cu un live reusit, pentru Pray aducand un cor mai mare care sa reproduca sound-ul piesei originale si impactul pe care aceasta il are. Sam Smith s-a aratat incantat de experienta pe care a avut- o la SNL, spunand: Fuck that was a rush.

Detalii despre noul lui album gasiti aici, cantaretul britanic ne-a facut deja foarte curiosi in ceea ce priveste materialul The Thrill of It All. Inca de la primul single a ajuns in topurile muzicale si e mai mult ca sigur ca va avea un come-back reusit. Sam Smith a devenit un nume recunoscut si apreciat la nivel international inca de la primul sau disc, In the Lonely Hour, cu hituri ca Lay Me Down, Stay With Me, I’m Not the Only One sau Like I Can. 
Ce ziceti de live-ul sau?
 
 

Comentarii