Sandra N – Nimic nu e intamplator (videoclip nou)

Sandra N – Nimic nu e intamplator (videoclip nou), Numele Sandrei N este strans legat de muzica si succesul multor hit-uri alaturi de Akcent precum "Ma dor ochii ma dor", "Amor Gitana" , "Boracay", "Angel" si "I’m Sorry". Cantareata lanseaza un nou single, Nimic nu e intamplator, o piesa care pare inspirata chiar din viata ei personala.

Nimic nu e intamplator vorbeste despre momentul acela cand tragi linie in viata ta, iti dai seama ca toate lucrurile neplacute prin care ai trecut palesc in fata momentelor de fericire si implinire, si ca desi viata nu e numai roz, tot ce se intampla este cu scopul de a te forma ca om.” – Sandra N

Sandra N este una dintre cantarele din Romania cunoscuta datorita colaborarilor sale cu Adrian Sina cu care sa cucereasca topurile locale cat si cele internationale, acesta indrumandu-i pasii si fiindu-i mentor de incredere. Cel mai recent single al lor impreuna a fost Sa ma saruti, insa pe cont propriu am ascultat-o cu Tu esti norocul dupa ce in urma cu doi ani venea cu Amor Gitana alaturi de mentorul ei, Adi Sina.
Va place noua piesa Sandra N?

Comentarii