Smiley ft. Dorian – Aprinde scanteia (videoclip nou)

Smiley ft. Dorian – Aprinde scanteia (videoclip nou), Despre single-ul “Aprinde scanteia” Smiley a spus ca este de fapt o marturie despre viata si libertatea de a fi. Cantecul lansat in colaborare cu Dorian are de acum si un videoclip nou.

Prima piesa a lui Smiley din 2018 este un indemn in a ne regasi motivatia interioara pentru a continua ceea ce ne place, indiferent de obstacolele si parerea celor din jur.

“Cu totii avem nevoie de incurajari, in conditiile in care totul in jurul nostru pare construit dupa reguli pe care nu le intelegem. Noi credem ca nimic nu este imposibil. Am lucrat cu Dorian la aceasta piesa si am facut-o pentru noi insine, gandindu-ne la lupta pe care o ducem zi de zi ca sa facem ceea ce ne place”, spune Smiley. 

“Aprinde scanteia” a fost gata in 3 zile datorita implicarii artistului, a lui Dorian, dar si a tuturor celor cu care cei doi au lucrat.

“Cred ca este piesa pe care am scris-o cu cea mai mare usurinta pentru ca simteam de mult timp sa spun aceste lucruri. I-am dat drumul pe YouTube si imediat au urmat reactii de la oameni care s-au regasit in versuri. Fara niciun efort sau artificiu de promovare piesa a ajuns la cine trebuia sa ajunga. Eu cred in puterea muzicii si stiu ca aceasta piesa va merge mai departe”, completeaza Smiley. 

Si, daca reactiile au fost atat de pozitive, piesa trebuia sa aiba si un videoclip. Regizat de Iulian Moga, avand la baza o idee a lui Dorian, videoclipul transmite prin locatiile si scenele alese mesajul de a reveni la noi, la ce ne face sufletul sa vibreze si la toate acele visuri pe care le aveam in copilarie.

“Cred in puterea muzicii si in puterea pe care o au visurile noastre. Am vrut ca piesa asta sa aiba si clipul pe care il merita, sa va inspire si mai mult sa va urmati drumul cu pasiune si cu incredere” a scris Smiley pe pagina sa de facebook.

Smiley se afla in prag de turneu national. Turneul #Confesiune incepe in Galati, pe 29 octombrie 2018 si va continua apoi cu alte orase din tara, cum ar fi Timisoara, Iasi, Bacau, Brasov, Cluj sau Constanta.

Pana cand Smiley va ajunge in orasul vostru, urmariti mai jos videoclipul piesei “Aprinde scanteia”.

Comentarii