Studio Affairs feat. Joshua Ziggy – Get Lost With Me (videoclip nou)

Studio Affairs feat. Joshua Ziggy – Get Lost With Me (videoclip nou), Studio Affairs revine cu videoclipul single-ului “Get Lost With Me”, piesa cu un sound fresh. Studio Affairs este un proiect de muzica dance electronica din Romania, format din DJ si songwriter Alex Mish si Adrian Funk. Dupa ce au lansat mai multe remixuri in 2016, cei doi au inceput sa lucreze la piesele proprii.

Piesa „Get Lost With Me”, care sambata, 30 octombrie, a fost difuzata la radio BBC, la rubrica „Introducing track of the night/day” este, dupa cum spun cei doi artisti, „colorata si vesela, cu vibe-ul nostru pozitiv, un featuring foarte bun cu Joshua Ziggy, un artist talentat pe care il apreciem. Melodia vorbeste despre doi oameni care se confrunta cu problemele vietii de zi cu zi, dar odata ce se intalnesc, isi doresc sa depaseasca aceste probleme impreuna”, au declarat Studio Affairs.

Remixurile anterioare facute de Studio Affairs pentru Carla’s Dreams, Irina Rimes si Vanotek se aud in cluburile din toata tara.
Ce ziceti de acest videoclip? I-ati mai ascultat pe Studio Affairs?

Comentarii