Teaser pentru noua piesa a lui Halsey,

Teaser pentru noua piesa a lui Halsey,, Printre scandalul cu rapperul Machine Gun Kelly, despartirea si apoi impacarea (se pare) cu G-Eazy si turneul sau in jurul lumii, Halsey a avut timp si de o noua piesa. “Without Me” se va lansa saptamana viitoare si a avut parte deja de un teaser cel putin interesant.

Duminica, 23 septembrie, in timpul unui concert din Londra, pe ecranul de pe scena au inceput sa ruleze cateva imagini din videoclipul “Without Me”. Imaginile o aratau pe Halsey foarte sexy, sub dus, intr-un tricou alb, iar pe ecran rulau si cateva versuri ale cantecului: “Said I’d catch you if you fall” sau “Does it ever get lonely?”

Dupa teaser, cantareata le-a spus fanilor prezenti la concert ca single-ul si videoclipul vor fi lansate saptamana viitoare, pe 4 octombrie, anunt postat de Halsey si  pe contul ei de Instagram.

De curand, Halsey a fost in mijlocul unui scandal provocat de rapperul “Machine Gun Kelly” care a declarat ca ar fi avut o aventura si cu ea. Dupa cateva replici taioase atat Halsey, cat si prietenul ei, G-Eazy, au incheiat acest conflict, concentrandu-se pe alte lucruri mai importante.

De altfel, dupa moartea lui Mac Miller, bun prieten cu G-Eazy, Halsey a marturisit ca i-a fost acestuia din urma alaturi si ca e important ca toti, vedete sau nu, sa avem alaturi oameni buni care sa ne asculte, sa ne ajute, fara a ne face sa simtim ca deranjam cu problemele noastre.

Pana saptamana viitoare, iata teaserul surpriza din timpul concertului londonez.

Ce zici, va fi “Without Me” un nou hit Halsey?
 

Comentarii