The Motans feat. Inna – Nota de plata (videoclip nou)

The Motans feat. Inna – Nota de plata (videoclip nou), The Motans revin cu o noua colaborare, iar de data aceasta impreuna cu Inna ne spun care e nota de plata pentru toate lucrurile care ar fi trebuit facute intr-o relatie si au fost uitate. Videoclipul pentru noua lor piesa e cu atat mai graitor si are la baza ideea de "inima pe tava".

Si, la propriu, unul dintre cei doi parteneri isi pune inima in tava drept plata pentru toate lucrurile care nu merg in regula, pentru a fi gatita de nimeni altul decat Denis de la The Motans, aflat in rol de bucatar.

“Ideea cu "Nota de plata" mi-a dat-o un coleg de la Global Records si pentru ca mi-a placut, in aceeasi zi, am avut o sesiune impreuna cu Irina Rimes si am hotarat sa o dezvoltam si sa facem din ea o piesa. A trecut ceva timp si ne-a luat un pic de efort tuturor celor care au lucrat la ea pana sa ajungem la varianta finala, dar in schimb, a iesit o piesa care ne place. Despre colaborarea cu INNA pot spune ca a fost o experienta unica pentru mine. A dat culoare intregii melodii si a facut-o sa sune pur si simplu feeric, as vrea sa ii multumesc pentru implicare, profesionalism. De asemenea, as vrea sa le spun multumesc Irinei Rimes, lui Alexandru Cotoi si Costin Bodea. E mereu o placere sa lucrez cu acesti oameni. Multumesc echipei de filmari care a lucrat la clip (Trandafilm) si desigur un mare multumesc intregii echipe Global Records”, a declarat The Motans.

The Motans s-au auzit peste tot in ultima perioada si au ajuns pe locul al doilea in topul celor mai difuzate piese ale verii, cu doar cateva sute de difuzari in urma lui Smiley. Succesul piesei The Weekend, un featuring cu Delia, vine impreun cu alte piese care au ajuns intre favoritele publicului romanesc: August sau Versus. Daca vreti sa aflati mai multe despre muzica lor, cititi acest interviu cu Denis. Inna a intrat si ea in topul difuzarilor cu piesa Ruleta dar am ascultat-o si impreuna cu Carla’s Dreams pe Tu si Eu, iar acum cantareata se pregateste de lansarea unui nou material.
Ce ziceti de aceasta colaborare? Ajunge la succesul Weekend? 
 
 
 

Comentarii