Tove Lo – Disco Tits (videoclip nou)

Tove Lo – Disco Tits (videoclip nou), Tove Lo lanseaza un videoclip care s-ar putea sa vi se para provocator pentru cel mai nou single al sau, Disco Tits. Cantareata traieste o pasionala poveste cu un…muppet, intr-un material video din care nu lipsesc scenele sexuale si aluziile la droguri.

Disco Tits e regizat de catre Tim Erem, colaboratorul artistei si pentru anterioarele produse video, Fairy Dust, Moments sau Close (Nick Jonas feat Tove Lo) sau regizorul unor videoclipuri de la Rihanna (Work) sau Major Lazar (Lean On).

Disco Tits este despre acel moment cand iti doresti sa uiti de toate si sa petreci cat mai mult timp cu dragostea pierduta si regasita – clipa plina de inocenta, incitare si care nu are consecinte. Live the moment! Acesta este si mood-ul meu de acum!”, declara Tove Lo.

Disco Tits este lansat dupa proiectul recent, “Fire Fade”, ce a continut un videoclip-film de 21 de minute. Materialul “Fire Fade” a inclus si alte 5 piese de pe albumul “Lady Wood” – “Don’t Talk About It,” “Imaginary Friend,” “Keep It Simple,” “Flashes,” and “WTF Love Is”.
Doua miliarde de streamuri in magazinele digitale, sute de milioane de vizualizari pe YouTube, nominalizari la premiile muzicale din intreaga lume, Tove Lo a vandut cel mai recent material discographic, “LADY WOOD”, in peste 3 milioane de copii. Hiturile lansate pana acum, Habits (Stay High), Talking Body etc, dar si colaborari de top alaturi de Nick Jonas (Close), Coldplay (Fun), Years & Years (Desire), Broods (Freak Of Nature), Adam Lambert (Rumors), Flume (Say It), and Alesso (Heroes), au propulsat-o in topurile muzicale internationale.
Cum vi se pare videoclipul?

Comentarii