Trupa VUNK si Feli au lansat “Toti demonii mei“

Trupa VUNK si Feli au lansat “Toti demonii mei“, Trupa Vunk si Feli au lansat astazi “Toti demonii mei”, o piesa cu un mesaj foarte puternic: dragostea este religia fara atei si un videoclip care ne duce cu gandul la maniera de realizare a filmelor din anii ’50. Piesa este produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata de Roton Music.

Cantecul vorbeste despre demonii nascuti din lipsa sau incetarea iubirii celuilalt, iar clipul prezinta finalul unei povesti de iubire. “Demonii nostri pot avea mai multe forme. Pot fi vicii, neimpliniri personale sau profesionale, sentimente extreme fata de cineva sau chiar o boala. Poate ar trebui sa nu mai luptam impotriva lor, ci sa le cautam sursa si sa le schimbam rolul.  In clipul nostru, demonii nu vin din intuneric, ci dinspre lumina. Raiul si Infernul nu cred ca sunt niste locuri, ci doua categorii de oameni. Ei pot fi amandoua, in acelasi timp, fara vreun motiv anume. Depinde doar de noi ce alegem sa fim in vietile celorlalti. Am ales sa folosim cercul ca definitie vizuala a dragostei in videoclip pentru ca este simbolul Universului, al echilibrului, al ciclicitatii si al renasterii. Cred ca doar prin dragoste ne putem vindeca pentru ca dragostea este religia care sta la baza oricarei religii”, declara Cornel Ilie, liderul Trupei VUNK.

Feli marturiseste ca s-a indragostit de piesa inca de la primele acorduri: “Toti demonii mei” este o piesa pe care am auzit-o in faza de schita. Avea doar refrenul. Am simtit din prima ca eu si Cornel rezonam frumos muzical si, mai tarziu in studio, ne-am mulat perfect unul dupa celalalt pictand, din punctul meu de vedere, o poveste de dragoste altfel fata de cele pe care le am mai citit/ascultat pana acum. Intotdeauna am considerat trupa Vunk o trupa…altfel! Mi-au placut mesajele pieselor lor (chiar si cele greu de acceptat si uneori de inteles de societate), pentru ca unele te lovesc cu realitatea de care in general vrei sa fugi.”, a declarat Feli despre colaborarea cu Trupa VUNK.

“Am ales sa colaboram cu Feli pentru ca este una dintre cele mai puternice voci feminine si se potriveste perfect cu mesajul acestei piese. Ma bucura foarte tare ca a avut incredere in cantecul asta si in tot conceptul”, adauga Cornel Ilie. 

Gandit cinematografic, de la cheia de lumina, la styling, la ritmul de montaj, videoclipul piesei a fost regizat de Cosmin Florea si Cornel Ilie. Piesa este scrisa de Cornel Ilie, Gabriel Maga, Feli Donose, Serban Cazan si Lucian Nagy.

 

Comentarii