TWO – I’m OK (piesa noua)

TWO – I’m OK (piesa noua), Mihai Gruia si Sorin Brotnei lanseaza astazi un nou single intitulat “I’m Ok”. Productia piesei este semnata de DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia) care au la activ semnate mai multe productii de succes cu cei mai importanti artisti din Romania iar compozitia piesei este realizata tot de DOMG.

Baietii de la TWO vor filma saptamana viitoare un videoclip la o piesa in limba romana care urmeaza sa fie lansat la mijlocul lunii Octombrie si care se numeste Doare atat de bine.

“Ne-am hoatarat sa lansam cat mai multe piese, pentru ca avem in studio destule piese lucrate incat sa putem lansa una in fiecare saptamana! de aceea la asa de putin timp dupa ce am lansat “Turn it Up” revenim cu o noua lansare si astazi va prezentam “I’m OK”. Sunt piese in care am pus mult suflet si sper sa ajunga la inimile celor care vor asculta! Saptamana viitoare vom filma un videoclip la o piesa in limba romana pe care o vom lansa in luna Octombrie.” a declarat Mihai Gruia ( TWO )

Pe TWO i-am mai ascultat recent cu Turn It Up, iar la finalul anului trecut colaborau cu Ruxandra Bar pentru single-ul Casablanca si cu Theea pentru Fantoma din viitor, dupa ce lansasera pentru fanii lor din Asia track-ul Yalla Habibi.
Cum vi se pare piesa?

Comentarii