Un actor important din Supernatural vine la East European Comic Con

Un actor important din Supernatural vine la East European Comic Con, East European Comic Con, cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video, revine in 2018 cu noi surprize si experiente unice. Cea de-a cincea editie se va desfasura in pavilioanele C1 si B1, dintre care unul nou inagurat (B1), iar panel-urile si competitiile de gaming vor avea loc pe doua scene construite de la zero.

Astfel, organizatorii au placerea de a anunta primul invitat din 2018 de la Hollywood care va sta de vorba cu fanii, va da autografe si va face fotografii. Actorul Jim Beaver, recunoscut pentru rolul lui Bobby Singer, mentorul lui Sam si Dean Winchester din Supernatural, vine pentru prima data in Romania, doar in cadrul East European Comic Con.

Jim Beaver este cunoscut si pentru rolurile din super productiile Deadwood, Justified sau Harper’s Island. In cei peste 40 de ani de cariera, actorul american si-a facut aparitia in zeci de seriale si filme, dintre care enumeram Dallas, CSI, The Mentalist, Lie to me, Breaking Bad, Better Call Saul, The Ranch, NCIS, Bones, Law and Order, Criminal Minds si multe altele.
Jim Beaver este, de asemenea, si un pasionat istoric al cinematografiei, trecandu-si in palmares numeroase recenzii, precum si doua carti. In 2009, actorul si-a lansat o carte de memorii emotionanta, Life’s That Way: A Memoir, primita cu caldura de public si evaluata in termeni laudativi de publicatii precum L.A. Times sau People Magazine.

Numele originar al tatalui sau, inainte sa emigreze in SUA, a fost Beauvoir, Jim fiind astfel var indepartat al celebrei scriitoare Simone de Beauvoir. Jim Beaver este primul invitat al celei de-a cincea editii East European Comic Con ce va avea loc la Romexpo in perioada 18-20 mai 2018.
In 2017, peste 45.000 de fani s-au putut bucura de prezenta actorilor Nathaniel Buzolic (The Vampire Diaries, The Originals), Tom Wlaschiha (Game of Thrones), Ellie Kendrick (Game of Thrones, Misfits), Christopher Judge (Stargate SG-1, God of War), Jefferson Hall (Vikings), Craig Parker (Spartacus, Lord of the Rings), au putut lua parte la concursul de cosplay, au putut testa cele mai tari jocuri video pe echimpamente de ultima generatie, au gustat din cele mai delicioase mancaruri in zona de street food si au plecat acasa cu obiectele de pop culture preferate din zona de targ.
Abonamentele valabile toate cele 3 zile se pot achizitiona online pe site-ul www.comic-con.ro/tickets, iar biletele in format fizic pot fi gasite in magazinele din reteaua Eventim. La acest link se pot gasi cele mai apropiate puncte de vanzare de voi – http://www.eventim.ro/ro/outlete/
 

Comentarii