Un nou album Guns N’ Roses dupa 25 de ani

Un nou album Guns N’ Roses dupa 25 de ani, Dupa revenirea lui Slash in Guns N’Roses in 2016, fanii formatiei au din nou motive de bucurie: in perioada urmatoare membrii trupei vor lansa un nou album, primul dupa 25 de ani.

Compozitor si chitarist principal al trupei, Slash a fost cel care a confirmat zvonurile, sustinand ca lucrurile decurg chiar bine in aceasta directie. In plus, Axl Rose a inregistrat deja un cantec, urmand apoi si altele.

Formatia lansata in 1985 din unirea a doua dintre cele mai apreciate trupe de la Hollywood, L.A. Guns si Hollywood Rose, l-a reprimit pe Slash in 2016 pentru un turneu mondial, ce a avut si are inca un succes rasunator.

Dupa cum insusi Slash a povestit, tocmai acest turneu i-a convins si l-a inspirat sa compuna mai mult.

“Vrem sa facem ceva in privinta asta. Am fost pe drumuri in tot acest timp, in noiembrie avem un alt concert in Asia, dar apoi ne vom gandi la care este urmatorul pas pe care ar trebui sa il facem” a declarat Slash intr-un interviu acordat revistei Revolver.

Slash, cu numele sau real Sad Hudson,  a inceput din nou sa scrie cantece pentru acest album de revenire dupa ce a vazut ca fanii inca isi amintesc de formatie, de albumele ei si ca acestea inca au un mare impact asupra lor.

Componenta Guns N’ Roses s-a schimbat destul de mult in toti acesti ani, insa acum Slash, Duff McKagan, Axl Rose, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer si Melissa Reese par a fi formula cea mai buna, cel putin cea de succes pentru acest turneu de revenire. Si Slash sustine ca acum toti membrii Guns N’Roses se inteleg si au o relatie buna.
 

Sursa  poza: https://www.flickr.com/photos/edvill/31366316670/

Comentarii