VIDEO O nouă metodă de înșelătorie pe litoralul românesc. Mare atenție dacă vreți să nu rămâneți fără bani. O turistă a pățit-o și a alertat pe toată lumea

An de an, românii se confruntă cu anumite probleme pe litoral, iar unii dintre ei chiar pierd sume importante de bani. Sunt persoane cu intenții rele care revin pe litoral cu gândul de a escroca oamenii. O nouă metodă de acest fel a fost descoperită de o turistă aflată la Costinești. Tânăra a dezvăluit totul.

Milioane de turiști merg pe litoralul românesc anual, iar în această perioadă plajele sunt pline de oameni în fiecare zi. Astfel că timp de trei luni litoralul este locul perfect pentru înșelătorii, iar turiștii își pierd banii fără să sesizeze. O turistă s-a prins de schemă și a dat în vileag tot. 

O turistă rupe tăcerea despre metodele de înșelătorie aplicate pe plajă

O tânără a povestit experiența dezamăgitoare care i-a dat bătăi de cap. Ea a povestit cum a plătit mai mult decât trebuie pentru șezlongurile de pe plajă. Oana a transmis că a cerut două șezlonguri, însă a plătit cât pentru trei. Cum a cerut explicații, comercianții au venit cu argumente, însă turista nu le-a considerat deloc plauzibile.

Comentarii