What’s Up feat. Ruby – A mea (videoclip nou)

What’s Up feat. Ruby – A mea (videoclip nou), What’s Up si Ruby revin cu o noua colaborare, o poveste despre cum se poate trai viata dupa ce s-a incheiat o relatie – A mea. Noua lor piesa apare cu tot cu un videoclip in care Whatzy e plin de lovituri si vanat, intr-o casa parasita, iar Ruby e la fel de senzuala ca intotdeauna.

Piesa A mea e ca un dialog de la distanta intre cei doi fosti iubiti, care inca mai au ceva de impartit. Videoclipul a fost regizat de Ionut Trandafir, iar la final vedem ca ne putem astepta si la o continuare.

#amea este, poate, cea mai personala piesa de pana acum. Si nu se putea sa nu fie impreuna cu sora mea, Ruby, alaturi de care sunt la bine si la rau de ani buni. Suntem doi copii in suflet si sper ca aceasta piesa sa ne poarte noroc ca si pana acum. Ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru ca dupa atatia ani inca mai fac muzica cu placere si le multumesc fanilor mei pentru ca inca ma sustin, iar fara ei munca mea ar fi in zadar”, declara What’s Up.

 Whatzy + Ruby = Love. Pornind de la premiza asta, orice facem impreuna ne implineste pe amandoi. Fiecare colaborare a noastra este speciala si asa va fi mereu intrucat noi suntem mai mult decat prieteni, suntem ca fratii, ne cunoastem si bucuriile si momentele triste, iar asta ajuta si in muzica noastra. #amea este continuarea unei colaborari care a inceput in urma cu cativa ani si de care veti auzi constant!”, adauga Ruby.

Ruby si What’s Up nu se afla la prima colaborare, ei au mai lansat impreuna hiturile Nu pune la suflet, in 2015 si varianta in spaniola a piesei La tine, aparuta in acest an. Ruby a venit recent cu piesa Adevar si minciuna, dar o putem asculta si pe track-ul lui A.U., Iti multumesc. In plus, face parte si din proiectul Diamante FMM, alaturi de care a lansat pana acum doua piese: Dat dreacu si King Kong.
Ce ziceti, ajunge si acest featuring hit?

Comentarii